Vrijdagavond opende onder ruime belangstelling de sprankelende 'Jewellery meets Art' tentoonstelling @Start to Art aan de Industrieweg in Grobbendonk.   Gastvrouw Edith Verwimp en juwelenkunstenares Katty Hendrickx uit Grobbendonk mogen er prat op gaan dat de opvallende combinaties juwelen en kunst zo knap in mekaar vloeien @Start to Art.  Ook nog zaterdag en zondag kan je van 13 tot 18u komen genieten.  Een absolute aanrader.  Unieke creaties in 3D.

Kathy Hendrickx : 'Ik ben van opleiding mode-ontwerpster en mijn man juweelontwerper.  We hebben een atelier in Antwerpen waar Philip voornamelijk het zetwerk onder handen neemt. Ik ben heel creatief en heb deze collectie samengesteld maar wat belangrijk is : wij maken deze stukken met 3D en werken zelf alles piekfijn af. Het zijn allemaal stuk voor stuk onze eigen creaties.

Het zetwerk wordt door Philip tot in de kleinste details verwerkt. Ik teken ook voor diamantbureau's hun cliënteel. Met dit evenement treden we graag naar voren, en willen laten zien wat er allemaal mogelijk is.'

Foto's Guy Verellen / Nnieuws.